Praktijk

Schoonheidsinstituut en Pedicurepraktijk Meermin

Beleef de totale ontspanning in ons schoonheidsinstituut en laat uw voeten heerlijk verwennen in onze pedicurepraktijk. Laat het dagelijkse achter en kom helemaal tot rust met een ontspannende, rustgevende massage.

In onze traditionele schoonheidsbehandelingen werken wij met de natuurlijke producten van Dr. Hauschka, Annemarie Börlind en Klapp. Voor de aromatherapie behandelingen op basis van etherische oliën maken wij gebruik van de producten van S.P.A.

Wij bieden ook verschillende deelbehandelingen, pedicurebehandelingen en massages aan.

Onze schoonheidsbehandelingen

Mesotherapie
Mesotherapie is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen in de huid op de plaats waar ze nodig zijn. Met een fijn naaldje worden oppervlakkige prikjes gegeven waarbij een vloeistof wordt ingespoten die naast hyaluronzuur ook vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en eiwitten bevat. Deze behandeling zorgt ervoor dat het stofwisselingsproces in de huid geactiveerd wordt en afvalstoffen beter worden verwerkt.

Met mesotherapie worden fijne rimpels en lijntjes aangepakt. Een doffe, droge of ruwe huid wordt versterkt en zal herstellen en verfrissen. Mesotherapie wordt voornamelijk toegepast in het gezicht, de hals en het decolleté.
Uw huid ziet er weer jong en stralend uit!

S.P.A. Aromatherapie behandelingen
Bij de samenstelling van etherische oliën worden bloemen en kruiden verwerkt in plantenoliën. Deze oliën worden op hun beurt weer gebruikt in lotions, crèmes, maskers en peelings.

De geuren van deze vluchtige etherische oliën beïnvloeden de psyche en kunnen hierdoor een ontspannende of juist stimulerende werking hebben op lichaam en geest. Omdat elke product zijn eigen geur en werking heeft en omdat elke persoon zijn eigen voorkeur heeft worden de producten die we voor u gebruiken speciaal op uw voorkeur afgestemd.

Onze massages

Ayurvedische massage
Een ayurvedische massage brengt het hele lichaam in balans. Lichaam en geest worden dichter bij elkaar gebracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Tijdens deze zachte energetische massage worden verschillende massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de Marma punten (drukpunten uit de Ayurvedische leer).

Hotstone massage
De techniek van de hotstone massage bestaat al duizenden jaren. Bij deze massagetechniek wordt gebruik gemaakt van warme stenen om een rustgevend en heilzaam effect op lichaam en geest te creëren. De combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën resulteert in een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid wordt heerlijk zacht en de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

Herbal Siam kruidenstempel massage
Bij deze kruidenmassage worden verse kruiden gebruikt die verpakt zijn in katoenen buideltjes. Deze kruidenstempels worden daarna zorgvuldig met stoom verwarmd. De warme buideltjes worden dan langzaam over de huid langs de energielijnen bewogen. De kruiden die gebruikt worden hebben een kalmerende werking.
In de massage worden drukbewegingen van de handpalmen afgewisseld met drukbewegingen van de vingertoppen. Lichaam en geest zullen zich door deze behandeling goed kunnen ontspannen en u voelt zich als herboren.

Onze deelbehandelingen:

Schoonheidsinstituut Meermin biedt diverse deelbehandelingen aan. Dit geeft u de mogelijkheid om een behandeling speciaal naar uw eigen wensen samen te stellen.

Threading
Threading is epileren met behulp van dunne touwtjes. Deze vormen een soort schaar die de haartjes vastgrijpt. Door de draden heen en weer te bewegen worden de vastgegrepen haartjes er met wortel en al uitgetrokken. Deze techniek is hygiënisch, ook geschikt voor korte haartjes en minder pijnlijk dan epileren met een pincet. Het haar groeit minder snel terug en de haartjes die terug groeien blijven dun. Deze techniek is ook geschikt voor een gevoelige huid. Bij threading wordt de huid gemasseerd waardoor een betere doorbloeding en versteviging ontstaat.

SUNFX Tanning
Niet onder de zonnebank of uren in de zon en toch een zomers kleurtje!
Natuurlijk zomers bruin in slechts 5 minuten; zo snel werkt SUNFX Tanning. De natuurlijke tanningvloeistof bestaat uit zout, DHA (een onderdeel van rietsuiker) en water. Veilig voor tanner en klant. De aangename geurloze vloeistof wordt met behulp van een spraygun op het lichaam aangebracht en geeft u een zomers bruin uiterlijk.

Onze pedicure behandelingen

In ons schoonheidsinstituut bieden wij ook pedicure behandeling aan. Uiteraard zijn wij lid van Provoet.

De voetbehandelingen in onze praktijk zijn ontspannend en verfrissend. De moderne ‘nattechniek’ pedicuremotor die gebruikt wordt geeft een zeer fijne koelende waterspray af waardoor u de behandeling pijnloos zult ondergaan.

Wij zijn ook gespecialiseerd in pedicurebehandelingen voor reuma- en diabetespatiënten. (deze behandeling wordt door een aantal ziektekostenverzekeraars vergoed)

Cosmetische teennagelcorrectie
Wees trots op uw teennagels! Laat onbezorgd en elegant uw teennagels zien.
Havenco-PEDIQUE geeft fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van moderne correctiematerialen (één fase uv-gel) kunnen nagelziekten nu definitief en succesvol behandeld worden. Ook is het mogelijk om beschadigde teennagels succesvol te corrigeren en te herstellen.

Onze merken:

Dr. Hauschka
Onze huid kan onder invloed van onze omgeving, ons klimaat en bijvoorbeeld temperatuursverschillen beschadigd raken. De producten van Dr. Hauschka ondersteunen de huid in haar herstel en versterken de gezonde processen en ritmes van de huid.

De Dr. Hauschka cosmetica lijn maakt gebruik van heilzame planten en alleen natuurlijke ingrediënten. De producten hebben een homeopathische werking, zijn zeer zacht en worden ook goed verdragen door de meest gevoelige, snel allergisch reagerende huidtypen.
Voor de producten van Dr. Hauschka worden alleen grondstoffen uit biologisch dynamische tuinen gebruikt. Ze zijn ongeparfumeerd en niet getest op dieren.

Annemarie Börlind
Annemarie Börlind is sinds bijna vijf decennia het handelsmerk voor natuurlijke schoonheid. Zij erkende de voordelen van het gebruik van kruiden, planten, natuurlijke oliën, vetten en natuurzuiver bronwater voor de huid.
De producten van Annemarie Börlind zijn vrij van chemische toevoegingen en  conserveringsmiddelen en zijn niet op dieren getest.

Klapp
Gerhard Klapp is sinds de jaren zeventig werkzaam als natuurgeneeskundige, beautyspecialist en anti-aging deskundige. Door zijn jarenlange ervaring en continue zoektocht naar nieuwe producten en behandelmethoden is Gerhard Klapp zeer ervaren in het oplossen van huidproblemen en is altijd een trendsetter in de beauty markt.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Schoonheidsinstituut en Pedicureprakijk Meermin
een onderdeel van G&W Gezondheidswinkel Maasbracht
Molenweg 11
6051 HG Maasbracht
T 0475 56 87 87
F 0475 46 51 06
 

Onze folder

Klik hier om de nieuwe folder te bekijken. De looptijd van deze folder kan per vestiging licht variëren

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van aanbiedingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.